Wordsworth One-liner Quiz

Admin/ April 13, 2021/ Education/ 0 comments

Wordsworth One-liner Questions

1- What was the name of Wordswroth’s father?

Ans- John Wordsworth

2- When did Wordsworth make his debut as a writer?

Ans- 1787

3- With which work did Wordsworth make his debut as a writer?

Ans- The European Magazine

4- When was The European Magazine published?

Ans- 1787

5- With whom Wordsworth had an affair when he returned form France?

Ans- Annette Vallon

6- What was the name of Wordsworth’s illegitimate daughter?

Ans- Ann Caroline

7- When was Wordsworth reunited with his sister Dorothy?

Ans- 1794

8- What is the genre of The European Magazine?

Ans- Sonnet

9- With which work did Lyrical Ballads begin?

Ans- Rime of the Ancient Mariner

10- With which work did Lyrical Ballads end?

Ans- Tintern Abbey

                        
Share this Post

Leave a Reply